top of page

Horeca Advies

HACCP Advies

Een goed beheer en een zorgvuldige planning zijn belangrijk voor het succes van uw zaak. Essentieel hiervoor is het opstellen van het HACCP-plan.

 

Dit plan toont aan dat op geijkte momenten de voedselveiligheid in uw keuken wordt gecontroleerd.  Voorkom een negatieve beoordeling van het FAVV. Hygiëne is van essentieel belang in elke horecaonderneming.

Team Coaching

Begeleiding en leiding zijn noodzakelijk voor de kwaliteit dat een team kan leveren. Het doel van Team Coaching is ervoor te zorgen dat de geserveerde producten een hoge kwaliteit en topservice kennen.

 

Het personeel dient gemotiveerd te zijn om dat niveau te kunnen leveren. Hierin kan Cé Consult u bijstaan door zijn kennis en de nodige ervaring.

Conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling houdt in dat de gastvrijheidsfilosofie van een ondernemer vertaald wordt naar een concept voor een horeca zaak. Dit is zowel toepasbaar voor nieuwe als bestaande bedrijven.

 

Voor deze ontwikkeling wordt gekeken naar de naam, het thema, het aanbod, kortom naar het totaalconcept dat een ondernemer wenst te creëren. 

Interieur

Het interieur van een horeca zaak creëert een eerste en belangrijke indruk bij consumenten. Daarbovenop dient de inrichting ook praktisch en comfortabel te zijn om het werken aangenaam en efficiënt te maken.

 

Cé Consult geeft raad bij het stylen en conceptmatig meedenken van de feeling die uw zaak weerspiegelt. Ook voor uw keukeninstallatie geven wij de nodige tips en adviezen. 

Menu Engineering

De samenstelling van de menukaart is een wel doordachte keuze en vormt het totale aanbod van uw zaak.

 

Van aanbevelingen over de indeling van de kaart tot het samenstellen van de suggesties, bij Menu Engineering steken wij graag een handje toe.

Food & Beverage

De kwaliteit van het geserveerde eten en drinken is in de eerste plaats afhankelijk van de door u gekozen producten.

 

Wij staan u met plezier bij in het maken van uw keuze uit het gevarieerde aanbod. Bovendien geven wij ook toelichting bij het gebruik en het serveren van deze producten. Het oog wil namelijk ook wat.

Opstart & Overname

Een optimale start of overname gaat gepaard met allerlei aspecten zoals financiële, juridische en ook sociale domeinen.

 

Professionele begeleiding is zeker geen luxe gezien de maatschappelijke vereisten en complexe regelgevingen.  Wij helpen u graag met de opstart of overname om een goede start van uw zaak te verzekeren. 

Mistery Guest

Aan de hand van de nodige vakkennis en ervaring onderzoeken wij de algemene gastvrijheid, kwaliteit en hygiëne van uw zaak.

 

U kan deze service zelf reserveren waarna onze Mistery Guest onbekend komt opdagen. Nadien worden de belevingen en ervaringen besproken en volgt een adviesrapport.

bottom of page